
Nä! Det är det INTE! Ska man lyxa till det så ska man & det med råge.....Då tar man 4....Märk väl 4 gurkskivor på smörgåsen istället för att köra en "standard" med andra ord 2 styck...... Varför gör man det? Tar 2 dårår???
Jag tror jag snart....snart lärt mig att hålla käften i tid & otid, & behålla mina synpunkter för mig själv....För jag har en tendens att spy ut "grodor" lite hipp som happ........Hahhahhaha
10 kommentarer:
Som du kan se på din smörgås så har du 2 skivor med prickig korv, för att fortsätta med samma princip så tar man ju såklart 2 gurkskivor eftersom symmetrin känns fel annars! Dessutom är inte alla smörgåsar anpassade till 4 gurkskivor. Riskfaktorn att man tappar gurkskivor på bordet/golvet är också större ifall du sätter de såpass nära inpå varandra då den näst kommande skiva kan klistra fast sig i läppen och av dragningskraften falla ner då den hänger löst på läppen när du börjar tugga.
det är inte prickig korv..... det är salami för BÖVELEN
Prickig korv och salami har en tendens att ungefär ha samma storlek, beror väll helt och hållet vad för sort man köper. Testa och lägg 1 skiva SALAMI och 4 skivor gurka nästa gång så kommer du se vilken katastrof du har gjort, du kommer nog få tankar om döden och andra otyg. Jag slår vad om efter du hade gjort denna smörgås med SALAMI och gurka något väldigt underligt hände då du precis hade rubbat på naturens lagar.
Bahhhpppaaoppaappppapaaaa... Såvida man inte då "limmar" fast salamin med Antingen majonäs eller Pikkelsiä voileivälle... på ren svenska smörgåspickles, vilket jag den senare föredrar då dessutom innehåller morötter
Naturens lagar har inget med detta att göra.. då du.. din man tillhör grottmännen & babianernas kultur.. så fårstår inte JAG, som är den hörinetlektuella hur i h-e vi kan ha en fortsatt diskussion om ämnet!
Mvh Elaka Elvira
Det behövs nästan aldrig limmas fast någon salami, allt beror ju på hur du lägger upp din planering angående att göra smörgåsen. Vilket pålägg som används när och så. Salamin har mycket fett på sig som standard och fettet har mycket bra sugkraft och håller sig utan problem kvar på de flesta pålägg. Tar vi istället gurka som innehåller ca. 96% vatten så förstår du väll själv att den har en stor vilja att glida av pålägget den hamnar på. Så ifall man vill bygga en smörgås med så liten fallrisk av pålägg som möjligt bör man ju använda något som "limmar" fast gurkan som t.ex. Pikkelsiä Voileivälle, Smör, majonäs eller något annat med samma förmåga. Lägger du gurkan på osten så kommer den med MYCKET stor chans glida av den ifall du för smörgåsen mot munnen med en lutning på ungefär 32 grader.
Och för den delen var de du som till första början skrev en fråga i ditt blogginlägg och jag kände bara att de var dags att göra debut och svara på det!
Debut & debut *muttrar* är väl som de flestas här i livet.... inte mycket att minnas när det väl kommer till kritan!
mvh sexterapeuten sara
Då flesta är dulla & det är du oxå...för du har själv ERKÄNNT att du druckit 2 klunkar öl.... för fan.....Du har inget med salami eller smörgåspickles att göra... jisses....
mvh Elaka Elvira
Och du har erkänt att du druckit 2 öl och 1 koskenkorva lime! Efter ha sett tidigare inlägg vad du gör med folk på "fyllan" så är de bäst att dricka på distans känner jag. Vågar ju inte riskera att de skickas MMS till folk man håller på flörtar med och så, har ju hört rykten också.
Skicka en kommentar